CURS GOOGLE ANALYTICS

Afla mai multe

PRET

100 LEI

CURS GOOGLE ADWORDS

Afla mai multe

Pret

200 LEI

CURS OPTIMIZARE SEO

Afla mai multe

PRET

300 LEI

CURS GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics

Google Analytics este una dintre cele mai importante platforme de monitorizare a traficului digital din lume, iar noi te vom invata cum sa iti creezi un cont si care este structura acestuia, cum sa iti instalezi codul de urmarire si ce sunt dimensiunile si metricile.

Colectare date

Te invatam cum colecteaza platforma datele, cum poti sa influentezi colectarea acestor date aplicand filtre sau setand obiective si campanii. Toate aceste lucruri ti le poti configura singur, dupa preferintele si nevoile tale si ale companiei tale.

Raportare

Partea cea mai inportanta a platformei de colectare a datelor este functia de raportare. Cu ajutorul ei se pot visualiza datele, se pot seta modurile de vizualizare, se pot alege dimensiunile si metricile care se doresc a fi afisate. Google Analytics ofera posibilitatea de afisare atat sub forma de tabele, cat si sub forma de grafice, pentru o mai buna vizualizare a trendurilor. In plus, pe langa rapoartele implicite ale platformei, te vom invata cum sa iti configurezi propriile rapoarte.

Conversii

Din punct de vedere economic, masurarea conversiilor reprezinta elementul esential in analiza digitala, acesta find singurul mod de aflare a indeplinirii obiectivelor propuse. Pe langa obiectivele economice, se pot configura si obiective pentru a masura activitatea utilizatorilor pe site. In plus, va invatam cum sa va monitorizati activitatea pe magazinul online sau pe canale multiple.

Inscrie-te la curs!

CURS GOOGLE ADWORDS

Introducere

In introducerea cursului “Google AdWords” iti prezentam structura contului si alte detalii ce te vor ajuta in orientarea cu usurinta in aplicatia de gestiune a campaniilor pentru a nu pierde timpul cu detalii de acest gen si pentru a trece direct la treaba.

Configurarea campaniei

Punctul de plecare in calatoria fiecarei campanii este configurarea acesteia. In acest capitol te invatam cum sa iti stabilesti publicul tinta, localizarea campaniei sau setarea bugetului. Practic, cream impreuna mediul propice pentru dezvoltarea unei campanii de succes.

Configurarea unui grup de anunturi

Ne intereseaza structurarea campaniei in grupuri de anunturi, iti aratam cum sa iti creezi primul tau anunt si care sunt cuvintele cheie pe care ar trebui sa le iei in seama. In plus, te ajutam sa iti eficientizezi anunturile astfel incat rezultatele sa fie maxime.

Monitorizare si optimizare

Dupa ce ai invatat cum se configureaza un grup de anunturi, iti aratam cum sa il optimizezi pentru a beneficia cat mai mult de pe urma lui si ce sa faci dupa ce campania a fost pornita. Utilizand rapoartele existente vei putea sa iti ajustezi campania pentru a iesi in castig.

Conversii

Inveti ce sunt conversiile, cum se masoara si cum sa interpretezi datele generate in urma acestora. De aici vei invata sa tragi concluzii legate de utilizatorii tai si ce ii face sa converteasca. Aceasta intelegere este foarte importanta deoarece iti va dicta modul in care vei actiona ulterior.

Cuvinte cheie

Cuvintele cheie nu reprezinta doar o lista de cuvinte pe care tu crezi ca utilizatorii le-ar folosi. Este important sa studiezi cautarile mai intai si sa imbunatatesti lista in mod continuu, asa ca noi te invatam care sunt cele mai importante detalii de care sa tii cont cand alegi un cuvant cheie.

Anunturi. Landing Page

Bun. Ai configurat campania, dar asta nu inseamna ca treaba este terminata. De aici totul tine de optimizare. Atat cea a anunturilor, cat si cea a landing page-urilor. Degeaba ai un anunt bun, daca pagina unde ajunge utilizatorul este un dezastru. Hai sa iti spunem mai multe!

Inscrie-te la curs!

CURS OPTIMIZARE SEO

Introducere

Iti prezentam conceptul de optimizare pentru o mai buna pozitionare in rezultatele motoarelor de cautare, avantajele lui si procesul de optimizare al unui site. Vei invata ce trebuie sa urmaresti in momentul in care iti optimizezi site-ul si care este cea mai buna metoda pentru a obtine si pentru a pastra mult-doritul loc in prima pagina a rezultatelor.

Optimizare On-Page

Partea initiala a unei optimizari are intotdeauna loc la nivel local, pe propriul site. In acest modul iti prezentam modalitatile de optimizare care trebuie efectuate si lucrurile de care trebuie sa tii cont atunci cand scrii articole noi sau creezi noi pagini. In plus, vei invata cum sa faci optimizarea pentru versiunile mobile, iti explicam ce sunt si cum functioneaza crawlerele, dar si unul dintre cele mai importante elemente ale optimizarii: viteza site-ului.

Optimizare Off-Page

Optimizarea site-ului propriu-zis nu este niciodata de ajuns in vremurile moderne, asa ca te invatam metodele corecte prin care sa primesti linkuri care redirectioneaza catre site-ul tau, cum sa iti creezi o prezenta roditoare in social media sau tehnici folosite in email marketing. Toate acestea iti vor aduce un plus de incredere in fata motoarelor de cautare, dar te vor ajuta sa obtii si noi clienti.

Analiza

Nu vei sti niciodata daca optimizarea facuta de tine da rezultate daca nu monitorizezi lucrurile acestea. Te vom invata cum sa iti configurezi diverse conturi care te vor ajuta in analiza procesului de optimizare al site-ului si a comportamentului vizitatorilor pe site-ul tau.

Inscrie-te la curs!