Intrebari frecvente

Cu peste 80% dintre toate tranzactiile pornind de la o cautare online, este aproape imposibil de ignorat importanta unei prezente web puternice in aceste zile. Indiferent de domeniul tau de activitate, cu siguranta potentialii clientii vor cauta in online pentru a afla mai multe despre ceea ce oferi și vor face o alegere in functie de ce vor gasi. Dacă afacerea ta nu poate fi gasita, atunci concurenta o va lua cu siguranta inaintea ta!
Desi exista o multitudine de variante pe piata, este recomandat sa alegi pe cineva care se pricepe. Asta este valabil in orice domeniu. Dacă nu esti pasionat de marketing si dezvoltare web, ca noi, atunci nu vor exista nici rezultate eficiente și eficace. Ai încerca sa construiesti o casa, dacă nu ai mai făcut-o înainte?

Marketing-ul online și dezvoltarea site-ului sunt prea importante pentru a fi facute neprofesionist. În plus, se pot cheltui sume importante de bani si foarte mult timp, fara rezultate vizibile atunci cand sunt facute prost.

Concentreaza-te pe ceea ce faci cel mai bine, domeniul in care activeaza afacerea ta, si lasa-ne pe noi sa te promovam!

Tipul de rezultate și timpul pentru a vedea rezultatele vor varia în funcție de:

(1) serviciile pe care le utilizați

(2) agresivitatea eforturile de marketing.

Campaniile complete de marketing, care contin o multitudine de strategii, sunt cele care vor obtine rezultatele cele mai bune si mai rapide, de aceea iti si recomandam sa alegi una dintre ele.

Cu toate acestea, dacă aiun scop foarte specific, atunci anumite servicii pot oferi rezultate mai rapide. Un exemplu ar fi Pay Per Click, deoarece poate fi activat, iar furnizarea de trafic pentru site-ul tau poate fi vizibil în termen de cateva ore de la instalare.

Site-ul tau este prima impresie pe care potentialii clienti o vor obține despre afacerea pe care o administrezi. Este practic cartea ta de vizita.

Dacă nu ai un site web sau dacă ai un site web necorespunzator, slab proiectat și dezvoltat, atunci există o șansă foarte mare ca acest potențial client va trece la un concurent care a investit la momentul potrivit în site-ul si imaginea lui .

Toti clienții nostri obțin acces deplin la site-ul lor. Acesta include acces panoul de control, acces administrativ WordPress, acces FTP și acces baza de date.

Este necesara, insa, semnarea unei declaratii de catre client, prin care nu vom fi raspunzatori pentru nicio eroare sau defect al site-ului daca la acesta a intervenit o alta persoana in afara de cineva din echipa noastra, dupa finalizarea proiectului.

Oferim suport gratuit pe toata durata dezvoltarii, dar si dupa finalizarea proiectului!

Echipa BILU.ro ofera GRATUIT, in exclusivitate pe piata din Romania, un ghid practic, usor de inteles, pentru administrarea site-ului pe care l-am finalizat.

Bineinteles, la cerere, se pot discuta diverse variante prin care va putem oferi serviciul de administrare website.

SEO este prescurtarea de la “Search Engine Optimization” si reprezinta o metodologie de strategii, tehnici si tactici folosite pentru a crește numarul de vizitatori pe un site web prin obținerea unei pozitii mai bune in pagina cu rezultatele căutării a unui motor de căutare – inclusiv Google, Bing, Yahoo si alte motoare de căutare .
Este o formă de publicitate online, care permite companiilor să afișeze anunțuri în principalele motoare de căutare și rețelele sociale, bazate pe fraze cheie sau informații demografice.

Ideea de pay per click este de a avea reclame relevante ce sunt aratate numai atunci când un utilizator efectuează o căutare sau îndeplinește un anumit set de informatii demografice pe care un agent de publicitate l-a selectat initial.

Una dintre cele mai bine cunoscute și eficace platforme pentru pay-per-click este Google AdWords.